Opinie klientów - Mani Mania®

Opinie klientów

Przeczytaj opinie o naszym salonie Mani Mania Mokotów

DOSKONAŁA
101 opinii na
Stefan Podróżnik
Stefan Podróżnik
22/05/2024
Przemiła i profesjonalna obsługa. Bardzo polecam.
Adrian Witan
Adrian Witan
19/03/2024
Miło, profesjonalnie, skutecznie
Kasia Machnowska
Kasia Machnowska
19/03/2024
Pani Ania jest podologiem z dużym doświadczeniem, bardzo delikatna i w pełni profesjonalna. Zawsze ratuje moje stopy i nie wyobrażam sobie już wizyty innym salonie.
Justyna Rebizant
Justyna Rebizant
24/02/2024
Gorąco polecam usługa wykonana bardzo sprawnie i pięknie .Paznokcie trzymają się rewelacyjnie.Dziękuję Wiera
Katarzyna Grzywaczewska
Katarzyna Grzywaczewska
24/02/2024
Super !!! jak zawsze polecam ! Wiera jest super , ja przyjeżdżam z daleka i jest warto . Od dłuższego czasu korzystam i naprawdę jestem bardzo zadowolona.
Mariola Turska
Mariola Turska
16/12/2023
Wszystko jest godne polecenia: usługi podologiczne i pielęgnacyjne na bardzo wysokim poziomie, czystość, estetyka, bardzo życzliwa atmosfera i … wspaniała kawa.
Beata Nowosielska
Beata Nowosielska
05/11/2023
Cudowny salon, perfekcyjny manicure, polecam i będę na pewno wracac.
Ewa Pawłowska
Ewa Pawłowska
06/10/2023
Świetne miejsce, profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, a przede wszystkim super piękne zadbane moje paznokcie, o które dba pani Maja - dziękuję!
Łucja Gdala
Łucja Gdala
21/09/2023
Dziękuję za uratowanie moich paznokci! 🌷🌷🌷Po wielu miesiącach manicure hybrydowego u was ciągle są twarde i wytrzymałe i jak na fotce piękne 🤩W innych salonach często miałam problem, że stawały się po kilku Hybrydach miękkie i łamliwe. Mega robota dziewczyny! Polecam gorąco 🥳❤️