Opinie klientów - Mani Mania®

Opinie klientów

Przeczytaj opinie o naszym salonie Mani Mania Mokotów

DOSKONAŁA
96 opinii na
Mariola Turska
Mariola Turska
16/12/2023
Wszystko jest godne polecenia: usługi podologiczne i pielęgnacyjne na bardzo wysokim poziomie, czystość, estetyka, bardzo życzliwa atmosfera i … wspaniała kawa.
Beata Nowosielska
Beata Nowosielska
05/11/2023
Cudowny salon, perfekcyjny manicure, polecam i będę na pewno wracac.
Ewa Pawłowska
Ewa Pawłowska
06/10/2023
Świetne miejsce, profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, a przede wszystkim super piękne zadbane moje paznokcie, o które dba pani Maja - dziękuję!
Łucja Gdala
Łucja Gdala
21/09/2023
Dziękuję za uratowanie moich paznokci! 🌷🌷🌷Po wielu miesiącach manicure hybrydowego u was ciągle są twarde i wytrzymałe i jak na fotce piękne 🤩W innych salonach często miałam problem, że stawały się po kilku Hybrydach miękkie i łamliwe. Mega robota dziewczyny! Polecam gorąco 🥳❤️
Agata
Agata
30/07/2023
Pani Maju, dziękuję za piękne paznokcie 🤩🤩🤩
Kasia Tomczak
Kasia Tomczak
15/06/2023
dobre miejsce, ładne kolory, dokładnie zrobione
Jagoda Werban
Jagoda Werban
28/04/2023
Estetycznie, czysto, sympatycznie, a przede wszystkim profesjonalnie. Jednym słowem bardzo dobry standard usług. Najtaniej nie jest, ale warto 👍
Joanna Grot
Joanna Grot
15/04/2023
Korzystam od dawna. Jestem zawsze zadowolona i mam do nich pełne zaufanie w kwestii strzyżenia, farbowania i robienia paznokci. 🪷🪷🪷
Asia Pokorska
Asia Pokorska
13/04/2023
Najlepszy salon kosmetyczny, nie tylko robią piękne paznokcie ale też tworzą wspaniałą atmosferę. Bardzo polecam na wszystkie zabiegi!